Een nieuw blog + voorstellen

Jahoor: een nieuw blog! Vera schrijft weer.

Wat is het toch weer heerlijk om bezig te zijn met blog-ideeën, schrijven, verhalen, lay-outs.. Jahoor, ik had er weer helemaal zin in. In het verleden heb ik een aantal blogs gehad waar met veel plezier uren en uren aan gewerkt werd. Geweldig was het! Daarom wilde ik weer heel graag een blog: lekker het -spreekwoordelijke- ei kwijt kunnen. En als er dan mensen zijn die graag meeleven is dat alleen maar gezellig!

Dit is wel het eerste blog die echt over mij en mijn levensstijl gaat: het leven met een opvang en een heleboel eigen dieren (deze zal ik binnenkort voorstellen), veel creatieve hobbies, groene dromen en het doel om van de wereld een betere plek te maken. De ‘zoo’ is dus geen typefout, het gaat ook veel over de beestenboel hier!

Er zullen geen vaste dagen of tijden zijn dat er een nieuwe post online staat, misschien doe ik dat over een tijd wel. Maar voor nu is het gewoon fijn om af en toe wat te kunnen typen, op mijn eigen tempo, wanneer ik daar zelf zin in heb. De onderwerpen waar over geschreven zal worden: dieren, dieren en nog eens dieren 😉 maar daarnaast ook creatieve dingen, persoonlijke verhalen, levensstijl en de weg naar zo groen mogelijk leven.

Maar, wie ben ik eigenlijk?

In het kort: Vera, over een paar weken hoop ik 26 jaar te worden, een onuitputtelijke passie voor dieren. Uit deze interesse ben ik in 2009 een kleinschalige opvang begonnen (www.facebook.com/pettingsopvangrotterdam). Op het moment sta ik op het punt om hier een stichting van te maken zodat het nog net wat professioneler is. In november 2014 ben ik ook een webwinkel begonnen, hiermee ben ik nog een beetje aan het spelen: wat wil ik hier nu eigenlijk mee? Ook heb ik in het afgelopen jaar mijn certificaat konijnen trimmen behaald.

12493496_875166252597356_4128485381126659243_o

Hiervoor heb ik Communication and Management gestudeerd op het HBO, in mijn ogen heb ik alles geleerd wat er te leren viel, maar helaas liet Inholland (ja..) mij niet afstuderen nadat ik 3x mijn scriptie opnieuw had ingeleverd, met netjes alle feedback verwerkt die ze gaven. Daarvoor heb ik een jaar Journalistiek gedaan, hier ben ik mee gestopt omdat het toch niet helemaal leek wat ik wilde: ik wil geen leugens vertellen. Schrijven doe ik nog wel graag.

En als we nog een stapje terug gaan: geboren in Zierikzee, opgegroeid in Colijnsplaat en heb een zorgeloze en hele goede jeugd gehad. Op mijn 16e verhuisden we naar Goes, waar mijn ouders nog steeds wonen. Op mijn 18e ging ik naar Rotterdam, en hier ben ik blijven hangen.

Bedankt!

Voor het lezen van deze blog, dat er nog héél véél mogen volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*