Slaap zacht Tofu

SDC11114

Lieve Tofu, met 4,5 week kwam jij in de opvang met jouw broertjes en zusjes. Gelijk was het me duidelijk dat je middenoorontsteking had: je deed alles met een scheef hoofdje. Dat zat me niet lekker en ben dus snel naar de dierenarts geweest. Na de eerste antibiotica kuur ging het helaas nog niet veel beter, dus heb tegen beter weten in nog 2 weken een kuurtje gegeven.. Maar eigenlijk wist ik al dat je zo’n scheef hoofdje zou houden.. Op zich is dat helemaal niet erg, daar kan je als rat goed mee oud worden.

Helaas waren de bacteriën al zo sterk, en jij nog zo zwak als ukkie. Je kreeg een kaakabces, nog steeds maakte ik me weinig zorgen, gewoon netjes laten open gaan en goed schoon houden. Het wondje heelde ook heel mooi. Eigenlijk was ik best wel opgelucht dat je gewoon een grote sterke scheve vent mocht worden. Tot ik je gisteren nog even wilde knuffelen voordat ik naar de exoknaag ging, je ene oog leek wat groter.. een teken dat er nu ook een abces of zelfs tumor in je hoofdje zat.

Het was genoeg voor je, je hebt al veel te veel pijn moeten doorstaan terwijl je zo klein was.. Lieve Tofu, ik hoop dat ik er goed aan heb gedaan om je uit je lijden te verlossen.. Kon niet anders, je had duidelijk pijn, het zat gewoon niet meer goed in je koppie..

Morgen zou je precies 3 maanden zijn… Het is niet eerlijk… Slaap zacht lieverd..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*