Smoothies als ontbijt

Gek ben ik er op! Een lekkere smoothie als ontbijt HR2195_00-A1P-global-001met zoveel mogelijk groenten en fruit.
Ik had een klein blendertje gekocht een paar maanden geleden maar die kon mijn ‘hunger for smoothies’ duidelijk niet aan, afgelopen week begon hij opeens te roken. Gelukkig stond mijn verjaardag voor de deur en wist ik gelijk wat ik graag wilde: een blender die wél diepvriesfruit en wortels makkelijk aan kan. Van mijn ouders kreeg ik dus een vervroegd cadeau: een super luxe blender van Philips die werkelijk alles tot moes kan maken! (het is de Philips HR2195/00 avance collection). Ben onwijs gelukkig met dit cadeau! En ik kan weer een heel lange tijd heerlijke ontbijt smoothies maken. Vind het ook altijd handig om groenten en fruit in te gooien die heel erg rijp zijn en echt snel op moeten bijvoorbeeld. En vaak verras je jezelf dan ook nog eens met de smaak!

Havermoutontbijt

12809518_1156866710999370_9076438396708608237_n
Vanochtend besloot ik eens iets nieuws te proberen, een smoothie met havermout, en met succes. Wat een heerlijke smaak en het vult erg goed. Ik meet eigenlijk nooit af wat ik in de blender gooi, maar dit is wat er in ging:

– Havermout
– Chia zaad
– 2 bananen
– 2 kiwi’s
– rijstmelk (sojamelk of amandelmelk kan natuurlijk ook)
– snufje kaneel

Dit is zeker het proberen waard, en het zal vast ook erg lekker zijn met ander fruit. Wat mij betreft gooi ik in ieder geval vaker havermout in de blender!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*