Het verblijf van… de hamster van Denise

In deze categorie laat ik bijzondere verblijven zien van dierenliefhebbers die het beste voor hebben met hun huisgenootjes en zelfs een stapje verder gaan door ze een fantastisch onderkomen te bieden. Deze keer laat ik het verblijf zien van de hamster van Denise. Denise is 24 jaar en woont met haar vriend, hond, twee vissen en haar hamster in een appartement: een erg gezellig huishouden dus!

Hoi Denise, vertel eens… Wie woont er in dit prachtige verblijf?
Mijn bejaarde rusje Babbel is de gelukkige. Hij is ongeveer 2,5 jaar. Door haar leeftijd slaapt ze veel, maar toch zie ik haar regelmatig door de bak heen wandelen op zoek naar iets te knabbelen.

Hoe groot is het verblijf?
1.20 x 0.50 x 0.50 m.

Waarom heb je voor een aquarium gekozen?
Omdat je in een groot aquarium veel spullen kan zetten en dus veel leuke inrichtingen kan verzinnen.

Waar heb je hem gekocht?
Voor de meter bak die ik hiervoor had, heb ik destijds 15 euro betaald en na een jaar heb ik hem kosteloos geruild voor deze joekel. Ik ben met de meter bak naar Nijmegen gereden en heb hem daar ingeruild bij een meisje die zich verkeken had op de grootte van haar bak, ze zocht een kleinere. Die gouden kans liet ik niet voorbij gaan en sindsdien staat dit bakbeest op mijn Ikea kallax kast.

Wat zijn de voor- en nadelen?
Voordelen zijn dat je er volledig je creativiteit in kwijt kan, ben je deze inrichting zat? Dat verander je het weer. Het nadeel is dat hij héél erg zwaar is waardoor je hem niet zo makkelijk kan verplaatsen, laat staan als hij vol zit.

Heb jij ook een speciaal, supergroot of bijzonder ingericht verblijf voor jouw huisdier(en)? Neem dan vooral contact op en wie weet staat jouw verblijf volgende keer in de spotlights!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*