Blogje #9: een maand bloggen

18 juni schreef ik na een héle lange pauze weer mijn eerste blogpost op deze website, dit is inmiddels een maand geleden. Sindsdien heb ik elke maandag, woensdag en vrijdag een artikel online gezet met af en toe tussendoor een blogpost als deze. Zo’n maand vliegt voorbij: aan het schrijven begin ik weer goed te wennen, het is écht weer als vanouds om een beetje aan een website te prutsen en het geeft toch een bepaald ritme (ondanks dat ik regelmatig vooruit schrijf). Fijn!

Eigenlijk schreef ik altijd al graag: mijn eerste blog begon ik op de middelbare school, ik koos voor de opleiding journalistiek en later marketing omdat schrijven echt een hobby van me werd en uiteindelijk heb ik me vooral bezig gehouden met ‘storytelling’ op Facebook: zowel de opvang pagina als mijn privé account staat vol leuke, verdrietige en enthousiaste verhaaltjes. Heer-lijk! En wat is beter dan leuk bezig zijn met je hobby? Juist, je hobby combineren met de allergrootste passie die je bezit: dieren in alle soorten en maten.

Mede dankzij jullie is dit blog ook gelijk een succes, wie kan er nu zeggen dat ze in de eerste maand al 2500 bezoekjes heeft gehad op haar blog? We gaan dus lekker verder.

PS: de woorden ‘opvang pagina‘ kan je op klikken, op dit moment staan er hele schattige foto’s van rattenbaby’s op de pagina. Vandaag in de opvang gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*