En nog een nieuwe vriendin

Afgelopen week schreef ik al dat er twee nieuwe dames in het rusthuis zijn komen wonen, hoewel hun leeftijd echt niet kan kloppen bij wat mij is verteld (2,5 jaar) zijn ze nog steeds heel welkom! De namen zijn Dede en Didi. Dede neemt al snoepjes aan en Didi kijkt nog een beetje de kat uit de boom, maar dat mag! Alles op hun eigen tempo.

Sinds vrijdag is er nog een vriendinnetje bij gekomen, dit is Nola. Nola is bij mij geadopteerd toen ik nog een opvangfunctie had en nu was ze alleen over. Dieren neem ik (nog steeds) altijd terug! Met het baasje heb ik overlegd omdat ik volgende maand ga verhuizen, maar voor de ratjes zal dit niet zo spannend zijn: de kooi zet ik al klaar in het nieuwe huis, dus ze moeten enkel een autoritje maken, en dan lekker wennen in de nieuwe dierenkamer. Meer hier over zal ik binnenkort delen!

Nola is een lief meisje, ze heeft helaas wel een mamatumor onder haar oksel. Ik ga met de dierenarts bespreken of deze nog te verwijderen is, maar ik wilde eerst even aankijken of ze hier nog fit genoeg voor is. Nola is namelijk wel echt al 2,5 jaar. Ze zit inmiddels met Dede, Didi en de andere vier dames in een koppeling en dit gaat erg goed. Nola is wel heel terughoudend omdat ze het heel spannend vindt, zo’n grote groep. Maar ze zal zich vast snel thuis voelen met zoveel vriendinnen om uit te kiezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*