Update + nieuwe website

Het is een tijdje stil geweest hier, maar omdat er nog steeds dagelijks best wat mensen op deze website komen heb ik besloten om hem online te laten én om Zoovera te gaan gebruiken als blog, gewoon, over mijzelf en wat mij bezig houdt. Er zal dus wel wat veranderen hier. Binnenkort volgt er dan ook een leuke challenge die ik voor mijzelf heb bedacht!

Allereerst een hele grote update. Sommige mensen volgen mijn levenswerk al wat langer en zien dus ook graag waar ik mee bezig ben. Een maand geleden heb ik de stekker uit de opvang getrokken omdat het me allemaal te veel werd; niet de dieren verzorgen, maar het omgaan met mensen (die helaas vaak erg onredelijk waren). De asielfunctie is dus on hold (misschien voor altijd, misschien niet. Voorlopig in ieder geval wel) máár het Pettings rusthuis blijft wel bestaan. Omdat ik graag de kansarme dieren een thuis wil bieden.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Verder ben ik veel bezig met werk, aan mijzelf werken, schrijven, een cursus en mijn nieuwe project: www.rattenstaartjes.nl (stilzitten staat niet in mijn woordenboek). Op deze website zal ik steeds meer informatie delen over het houden van tamme ratten en wat daarbij komt kijken, maar ook over de ratjes die hier wonen. Op de Facebook pagina van Rattenstaartjes kan je alle nieuwe blogberichten ook volgen, deze komen elke maandag, woensdag en vrijdag online!
Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst
Binnenkort volgt er dus een blogberichtje over de challenge die ik ga doen! Meer weten? Houd dan de website in de gaten deze week 😉 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*